slip af med tør hovedbund og få bedre fokus

Der er mange ting som kan tørre ud, og det bringer sjældent noget godt med sig desværre. Har man oplevet det, kan man helt sikkert stå inde for, hvor frygtelig en oplevelse en tør hovedbund kan være. Det er heldigvis ikke alle, som kommer til at blive udsat for den irritation og kløe, der ofte følger med denne lidelse. Er man ude i god tid, kan man nemlig sagtens afhjælpe hovedbundsproblemet helt. Når noget tørre ud, hvad gør man så? Jo, man tilføjer selvfølgelig noget fugt, til de udsatte områder.  Det lyder måske nemt, men det er faktisk slet ikke, for hvordan og med hvad skal man tilføje denne fugt? Der en håndfuld meget gode shampooer og hårprodukter du kan bruge i kampen mod tørke i hovedbunden.

Nu tænker du måske, hvad har det med mig som gamer at gøre? Statisk set burde der være masser af gamere, som døjer med irritation, kløe og tørke i hovedbund, da næsten 1 ud af 5 danskere kommer til at opleve det på et eller andet tidspunkt i livet. Så denne artikel er til gameren, som ikke vil lade sig forstyrre og miste fokus på grund af en lidelse i hårbunden.

Læs alt om tør hovedbund her
Har du problemer med en tør hovedbund anbefaler vi at du går ind på hovedbunden.dk, hvor du kan læse meget mere om behandling og genoprettelsen af balancen i hårbunden.

Forskellige shampooer til den tørre hovedbund

Man kan evaluere og gennemgå flere 100 shampooer, når det kommer til specialprodukter, som er skabt for at afhjælper problemer og sygdomme i hovedbunden. Det har vi dog ikke tænkt os at gøre her, vi vil blot lige gennemgå de vigtigste shampooer til formålet. Vi starter en kendt hårkur, som de fleste kender som Moroccanoil. Den er super effektiv og utrolig billig, men hvad mange ikke ved så er den faktisk kun et ekstrakt, af en anden hårkur som efter sigende skulle være endnu bedre. Moroccanoil er blot en billigere og knap så ren udgave af 100% arganolie, som skulle være den ultimative behandling til både en tør og skællet hovedbund. Arganolie findes også i mange “fusker” udgaver. Det er nemlig en kæmpe industri at tynde disse ekstrakter op, med vand og andre kemikalie, hvilket føre til en billige indkøbspris og større fortjeneste. Men skulle man være så heldig at få fingrene i den ægte vare, kan man forvente at se forbedringer i hårbunden, allerede efter par dages brug.

Det var altså vores anbefalede hårkur til dig som gamer, der søger en hurtig, effektiv og billige metode til at gøre noget irritationen. Men kan man ikke nøjes med at have en god og skånsom shampoo i stedet for alle mulige andre hårprodukter? Jo det kan man faktisk godt, her er det bare utrolig vigtig at shampooen er mild og skånsom. Det betyder at den skal være helt neutral, uden tilsætningsstoffer og parfume. Det lyder måske nærmest umuligt at finde sådan en type hårvask, men der er faktisk nogle rigtige gode hårshampooer på markedet. Især online er det nemt at få fingrene i disse produkter, og faktisk også billigere. Men her er der altså snakke om en shampoo, som hedder Neccin no . 4 sensitive balance. Den tør vi godt anbefaler, og resultaterne kommer til at tale for sig selv.

Gamere med kløende hårbund

Det kan være svært at holde fokus med sit spil, når man det føles som om der sidder en og prikker dig i hovedbunden med en hårnål. Især i spillet Counter Strike, er det vigtigt at kunne holde fokus. Dine hold kammerater skal kunne regne med at du er hundrede procent klar, når klokken har talt ned og kampen starter.

Der er faktisk endnu en grund, til at folk som sidder meget foran computeren, har en tendens til at udvikle disse typer problemer i hårbunden. Hvis du ikke selv kan gætte årsagen, så kommer den her: For lidt motion og dårlig kost. Jeg skal selvfølgelig passe på med, at putte alle computerspiller ned i en boks, men det er desværre ofte sandt. Lidt for meget cola, lidt for mange chokoladebars osv. er ikke en særlig god opskrift på generel sundhed. Ens fysiske form og sundhed, afspejler sig også i tilstanden i hovedbunden, og man er altså mere tilbøjelig til at hovedbundsproblemer på sigt.

Men pointen er, at hvis en gamer tager et par veldokumenteret hårprodukter i brug, sammen med en kostplan og daglig motion, hører en tør hovedbund fortiden til. Så kan man igen holde fokus på det der virkelig betyder noget.

konklusion

Når du har læst ovenstående, bør du være klar til at gå krig med et helt arsenal af våben mod hvad end du fejler.

Her kan du bestille en masse gode og billige hårprodukter online www.nicehair.dk

Har du allerede selv løst dine problemer, så vil vi rigtig gerne høre fra dig i en kommentar nederst på siden. Hvad har du brugt at hårprodukter, har du gjort en fysisk indsats? Fortæl gerne hele forløbet, og hvad virkelig hjalp dig. Det gælder om at dele ud af sine guldkorn, så andre kan drage nytte af dine erfaringer. Vi trækker lod blandt de bedste kommentar, og vinderen får et par høretelefoner fra Steelseries! Så skynd dig ind og kommenter, så du både kan vinde og på samme tid hjælpe andre.

I senere indlæg vil vi prøve at gå i dybden med andre lidelser, som gamere døjer med. Har du et emne, så tøv endelig ikke med at kontakte os.