Om computerfysik.dk

Hvis du er rigtig skarp, kan du ved at se på hjemmesidens navn måske regne ud hvilket emne vi diskuterer her på siden. Hvis ikke, så lad mig fortælle dig det! Vi snakker om computere og alt hvad det indebære.

Vi er ikke nørder

Haha jo gu’ er vi da nørder. Vi er en gruppe computernørder,  som synes der manglede et forum, hvor man kan snakke om alt computer relateret. Formålet med Computerfysik.dk er, at lave en database med svar på alverdens computerspørgsmål. Men målet er samtidigt at lave et forum, hvor alle kan byde ind med deres erfaringer, succesoplevelser og problemer.

Engagerede læsere er nøglen!

Hvis du lige har brugt 2.000 kr. på et headset, som var lige til at lukke op og **** i, så vil vi gerne høre det. Lad os hjælpe hinanden, med at spare tid og penge på dårligt udstyr. Og så skulle det også være sundt, at komme ud med sine frustrationer og meninger. Lad være med at brænde inde med det, fortæl os om det. Det eneste krav er at du snakker pænt, men du må godt bande.. lidt, det gør vi andre også.

Vi vil forsøge at lave vores indlæg så læsevenlige så muligt, så alle kan læse med. Formelt og fagligt sprog vil kun blive brugt, når det er nødvendigt. Vi vil gerne skabe en naturlig atmosfære, hvor alle har lyst til at byde ind med deres mening.

 

Vi vil gerne undskylde på forhånd, hvis vores indlæg bliver for subjektive. Men sådan er det med nørder, de er nogle selvfikserede idioter, som altid vil have ret. Et godt eksempel er Apple og Windows debatten. Folk bliver seriøst uvenner, fordi den ene ikke vil indrømme at Windows laver bedre computere end Apple. Så hvis man er uenige, må man argumentere for sin sag, i stedet for at være stædig af ren princip.